Mësuesja abuzon s*ksualisht me nxënës të moshës 13-vjeçare

Mësuesja abuzon s*ksualisht me nxënës të moshës…

24 vjeçarja, Cassidy Kraus, një mësuese në IKM Manning School ka humbur tashmë punën dhe martesën e saj. Ajo akuzohet se ka abuzuar seksualisht me nxënësit e saj,  të moshës 13-vjeçare. Ajo është arrestuar dhe mund të vuaj dënimin me deri në 33 vjet burg.

Ishin 3 djem, nxënës të Kraus që denoncuan mësuesen e tyre për abuzim seksual. Pas 3 ditëve, për t’i shpëtuar përjashtimit, mësuesja dha dorëheqjen. Më pas burri i saj paraqiti kërkesën për divorc. Ajo akuzohet për abuzim seksual dhe u dërgonte të miturve e mesazhe të turpshme.

Veç djemve 13-vjeçarë, mësuesja akuzohet se ka  abuzuar seksualisht edhe me një djalë 14-vjeçar duke kryer marrëdhënie seksuale me të. Mësuesja përdorte Snapchat ku u dërgonte të miturve mesazhe të turpshme dhe foto e video të trupit të saj.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit