Ministrja e Ekonomisë: Çmimet do të jenë të larta edhe në vitin 2023

Ministrja e Ekonomisë: Çmimet do të jenë…

Në një intervistë për mediat, ministrja e Ekonomisë dhe Financave Delina Ibrahimaj ka deklaruar se çmimet do të vazhdojnë të jenë të larta edhe në vitin 2023.

Ajo tha se qeveria do të mbështesë të varfërit me politika sociale.

Ditën e sotme, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko deklaroi se nisma e re e qeverisë Amnistia Fiskale i shërben pasi qarkuëlon para cash. Inflacioni vazhdon të jetë i lartë e pritet të kapërcejë limitet edhe në muajt në vazhdim.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit