Miss Alabama me përmasa obeze qëndron pozitive pas kritikave në rrjet

Miss Alabama me përmasa obeze qëndron pozitive…

Sara Milliken një 23-vjeçare obeze nga Atmore në Alabama ka fituar çmimin e parë ‘Miss Alabama’ në konkursin e Misit kombëtar Amerikan NAM.

Për të ardhur të fitorja Milliken nuk e ka pasur aq të lehtë, pasi ajo ka marrë pjesë të për tretin vit radhazi në garë. Por sidoqoftë festimi i të resë ishte i shkurtë pasi në rrjetet sociale shpërthyen kritika të shumta nga influencera.

Këta të fundit vunë në pikëpyetje promovimin e mënyrave të pashëndetshme të jetës dhe lavdërimin e obezitetit. Por nga gjithë kjo zhurmë që u krijua në rrjet, u bë e qartë se shumë kritikë të konkurseve në ShBA  nuk dinë të bëjnë dallimin mes evenimenteve të ndryshme.

Secili konkurs ka kriteret dhe theksin e vet, ku disa kanë pamjen fizike, ndërsa të tjera si Misi Kombëtar Amerikan vlerëson aftësitë e komunikimit dhe personalitetin. Pavarësisht kritikave të mëdha në rrjet Milliken qëndroi pozitive, duke u shprehur se do të vazhdojë të marrë pjesë në konkurset kombëtare.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit