Momenti kur qentë hipin në autobus për të shkuar në çerdhe bëhet viral

Momenti kur qentë hipin në autobus për…

Qentë janë ndër kafshët më të preferuara që njerëzit duan dhe mbajnë në shtëpi. Ata kujdesen për ta me shumë dashuri, madje mundphen që t’i edukojnë njësoj si fëmijë. 

Kështu në SHBA, momenti kur një autobus që mblidhte qentë për t’i çuar më pas në çerdhe është bërë viral. 

Në pamje shihet se qentë të cilët e presin autobusin në rrugë, sapo hipin në të gjejnë një sedilje dhe ulen, e më pas kujdestarja e tyre i lidh me rripin e sigurimit. 

Për më shumë shihni videon.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit