Mungesë e kushteve të sigurisë teknike në punë, humb jetën 27-vjeçari

Mungesë e kushteve të sigurisë teknike në…

Vetëm 27 vjec, Emiljan Frroku, e humbur jetën pasi ka rënë nga kati i nëntë i një hoteli ne ndërtim në zonën e Shëngjinit. Mësohet se ngjarja ka ndodhur në orën 7:30 të mëngjesit të sotëm.

I riu ishte punonjës në firmën që po merrej me ndërtimin e objektit.

Të  keqpaguar, të pasiguruar dhe në kushte te vështira pune. Kjo është gjendja e shumë punonjësve të ndërtimit në të gjithë Shqipërinë.

 Mosrespektimi kushteve të sigurisë në punë nga ana e kompanive të ndërtimit duhet të penalizohet nga inspektorati përkatës, ai duhet të ushtrojë në mënyrë urgjente kontrolle në të gjithë kantieret e ndërtimit.

Pothuajse çdo javë të keqardhur, raportojmë humbjet e jetës të

punëtorëve në punë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit