“Na hëngrën shpirtin, e bëjnë për tendera”, qytetarët: E disata herë që rikonstruktohet rruga në Elbasan

“Na hëngrën shpirtin, e bëjnë për tendera”,…

Rruga e Elbasanit e njohur si ‘Rruga e Re e Trenit” është prishur disa herë për shkak të punimeve të ndërrmarrjes së ujësjellës kanalizimeve.

Përfaqësues të bizneseve dhe banorë të zonës shprehen të shqetësuar që punimet nuk po mbyllen ndërsa dimri po afron. Qytetarët shprehen të mërzitur nga kjo situatë.

“Na hëngrën shpirtin, është e katërta herë që prishet. Ndodhin nga ato tenderat, i shtrojnë sa për të mbushur xhepat”– u shpreh njëra prej qytetareve.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit