Ndërron jetë foshnja i gjetur në Yzberisht

Ndërron jetë foshnja i gjetur në Yzberisht

Foshnja pak ditëshe e lindur në bodrumin e një ndërtese në Yzberisht ka ndërruar jetë. Foshnja e lindur nga Eglanta Isufi u braktis nga kjo e fundit dhe u gjetë duke qarë nga disa banorë të zonës. Në gjendje të rënduar shëndetësore, foshnja u dërgua te Spitali Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”.

Mësohet se foshnja nuk ka mundur të mbijetojë, përshkak të gjendjes së rënduar. Qëndrimi për disa ditë pa kujdes, pa ushqim dhe në kushte atmosferike të pazakonta, ffoshnja pësoi një gjëndje shëndetësore të rënduar.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit