Ndryshime të tjera në Twitter, Musk: E dhimbshme, por e nevojshme

Ndryshime të tjera në Twitter, Musk: E…

Shërbimi premium i rifilluar i Twitter i cili jep etiketa verifikimi të çekut blu për këdo që dëshiron të paguajë 8 dollarë në muaj ishte i padisponueshëm të Premten pasi platforma e mediave sociale u përmbyt nga një valë llogarish mashtruese të miratuara nga Twitter.

Veç shiritit blu në Twitter, Elon Musk ka njoftuar se javën e ardhshme në platformë do të vijnë edhe ata gri e të artë.

Musk ka sqaruar edhe domethënien e ngjyrave të tyre. “E arta për kompanitë, gri për qeveritë dhe blu për individët (të famshëm ose jo). E dhimbshme, por e nevojshme”, shkroi Musk.

Në një postim të mëtejshëm, Musk shtoi se “Individët do të kenë një logo të vogël dytësore që të tregojnë se i përkasin një organizate nëse verifikohen si të tillë prej saj”.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit