Ndryshimi që pritej prej kohësh, Instagram fillon testimin me përdoruesit

Ndryshimi që pritej prej kohësh, Instagram fillon…

Rrjeti social Instagram ka nisur një testim të videove prej 60 sekondash në Stories, i cili do të eliminojë segmentet 15 prej sekondash nga videoklipet më të gjata dhe do të luhet në shumë korniza historish.

Muajin e kaluar, Alessandro Paluzzi zbuloi këtë mesazh, i cili tani po u shfaqet disa përdoruesve në aplikacionin real.

Instagram tani po teston video më të gjata në Stories. Pika kryesore është se elementi i parë dhe më thelbësor është organizimi. Ata theksojnë një konsolidim të ardhshëm të produkteve video të aplikacionit, me synimin për ta bërë më të lehtë krijimin dhe menaxhimin e videove.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit