Nëse do dilja nga shtëpia tani, do kisha bërë s*ks, Antonela habit vajzat

Nëse do dilja nga shtëpia tani, do…

Antonela sërish ka tërhequr vëmendjen e publiku. Në një bisedë mes vajzash, Beniada i pyet ato se çfarë do të bënin në shtëpi në qoftë se do të dilnin nga “Big Brother VIP”.

“Çfarë kishit bërë te shtëpia? Unë do të kisha parë televizor, do të kisha lexuar një libër dhe do kisha fjetur gjumë”, tha Beniada.

“Unë do të kisha përdorur telefonin për të parë ndonjë film në Netflix alternativa e parë, alternativa e dytë do kisha dalë me ndonjë djalë, e treta do të kisha bërë seks”, tha Antonela.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit