Ngel pa naftë në mes të Tiranës, qytetarët shtyjnë ambulancën që ta çojnë në destinacion (VIDEO)

Ngel pa naftë në mes të Tiranës,…

Ambulanca ngel pa naftë në mes të Tiranës. Janë mbledhur disa qytetarë për ta shtyrë në mënyrë që të arrinte apo të afrohej sadopak në destinacion.

Kjo ngjarje është tepër shqetësuese duke pasur parasysh trafikun e Tiranës dhe faktin që brenda ambulancës mund të kishte qenë dikush që kishte nevojë për ndihmë mjekësore sa më të shpejtë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit