Ngjarja tragjike në Bullgari| Publikohen emrat e pasagjerëve që ndodheshin në autobusin që u shkrumbua

Ngjarja tragjike në Bullgari| Publikohen emrat e…

Pas tragjedisë në Bullgari ku 52 persona u përfshinë në një ngjarje tragjike pas shpërthimit në flakë të autobusit me të cilin po udhëtonin, Alsat M ka bërë të ditur emrat e personave të cilët ndodheshin në automjetin që u shkrumbua dhe la pas 45 viktima dhe 7 të plagosur.

Emrat e pasagjerëve që ndodheshin në autobus

Memedi Kadri-1967

Shiroki Muhsin-1989

Ljupço Zafirov –

Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Avni Ahmeti -1985

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi  -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni-1958

Hamdi Iseni – 1962

Almira Ramanovska – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabija Sali – 1960

Zilija Mustafovska – 1973

Sade Mustafovski – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi  – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Elmedin Pajazitovski – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmija Jasharovska – 1999

Ebip Pajazitovski – 1972

Visar Aliti – 1998

Minir Jasharovski – 1971

Orhan Aliti  – 1976

Kujtojmë se autobusi me 52 pasagjerë, shpërhtu në flakë në Bullgari. Mes viktimave janë edhe 12 fëmijë. Deri më tani raportohet se shumica e pasagjerëve në autobus ishin shqiptarë të Maqedonisë së Veriut. Mjeti me targat e Maqedonisë së Veriut, po udhëtonte nga Stambolli në Shkup, ka shpërthyer në flakë pasi është përplasur.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit