Ngrihet flamuri kuq e zi në Vlorë, mblidhen qytetarët nga të gjitha trevat shqipfolëse

Ngrihet flamuri kuq e zi në Vlorë,…

Në Vlorë, aty ku u ngrit flamuri i Pavarësisë 110 vite më parë, janë mbledhur për të festuar shqiptarë nga të gjitha trevat shqipfolëse.

Krerët më të lartë të shtetit shqiptar dhe kosovar janë bërë bashkë këtë 28 Nëntor. Ata kanë ngritur flamurin kuq e zi në sheshin Pavarësia. Qytetarë nga Shqipëria, Kosova, Çamëria, janë të pranishëm në ceremoni.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit