Nis ‘ahengu’ në burgun Kordhalo, nën ritmin e këngës, shqiptarët dhe grekët festojnë Krishtlindjet

Nis ‘ahengu’ në burgun Kordhalo, nën ritmin…

Të dënuarit kanë festuar Krishtlindjet në burgun e famshëm Kordhalo të Greqisë. Një video e publikuar në Tik Tok ka marrë vëmendje në mediat greke.

Video duket se është regjistruar nga një shqiptar, i cili dëgjohet teksa flet shqip. Një prej të burgosurve shfaqet duke kërcyer nën ritmin e një kënge greke, ndërsa personi që filmon dëgjohet të thotë: “Ec aty, ec babuç”.

Në video duket po ashtu që të dënuarit kanë shtruar një tryezë të madhe të Krishtlindjeve. Ndërkohë, mediat greke ngrenë shqetësimin se të burgosurit janë grumbulluar duke thyer protokollet e sigurisë së pandemisë. 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2hpfDx2VCtk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>
Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit