Një çift i martuar bënë një martesë të dytë, burri me sëmundjen Alzheimer kishte harruar

Një çift i martuar bënë një martesë…

Një çift i martuar bënë një martesë të dytë pasi burri – i cili ka sëmundjen e Alzheimerit – harroi që ai ishte i martuar dhe i propozoi gruas së tij përsëri.

Peter Marshall, 56 vjeç dhe dashuria e jetës së tij Lisa, 54, organizuan një ceremoni të dytë në 26 Prill në Connecticut, pasi sëmundja ia hoqi Peterit kujtimet për ditën e dasmës së tij në Gusht 2009.

Çifti kanë 12 vjet të martuar, por Peter u diagnostikua me sëmundjen Alzheimer të fillimit të hershëm në 2018 – dhe ka vuajtur me përkeqësim të humbjes së kujtesës në vitet që pasuan.

Pastaj, në dhjetor të vitit të kaluar, ndërsa shikonte një skenë martese në TV me Peter, Lisa thotë se Peter i kërkoi asaj të martohej me të – duke mos kujtuar që ata ishin martuar tashmë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit