Njeriu më i urryer i momentit, Babis Anagnostopulos tregon versionin e tij përpara hetuesve

Njeriu më i urryer i momentit, Babis…

Piloti grek, Babis Anangnostopulos është rrëfyer ditën e sotme për ngjarjen e rëndë që tronditi gjithë botën, atë të mbytjes së gruas së tij, 20 vjeçares Caroline.

Nën masat drastike të sigurisë, vrasësi i rrëfyer u transferua në Evelpidon. “Kalbu në burg, vrasës” i bërtiti atij një nga qytetarët që ishin në gjykatë.

Fjala e pilotit 32-vjeçar Babis për vrasjen e gruas 20-vjeçare Caroline Krauts, brenda shtëpisë së tyre në Glyka Nera, në orët e para të 11 majit, përfundoi para hetuesit. Vrasësi i rrëfyer tani po çohet te prokurori, i cili ka mundësinë t’i bëjë pyetje të mëtejshme dhe më pas prokurori dhe hetuesi do të vendosin për paraburgimin e tij.

Anagnostopulos thirret të japë shpjegime për atë se si arriti në aktin ekstrem të vrasjes, çfarë i parapriu natës fatale, por edhe shpjegime për gënjeshtrat që ai u tha për tridhjetë e shtatë ditë jo vetëm autoriteteve, por gjithë Greqisë përmes publikut të tij deklaratat.

Në të njëjtën kohë, megjithatë, Prokuroria për të Mitur filloi procedurën për caktimin e përkohshëm të kujdestarisë për vajzën Lidia.  Sipas nenit 1532 të Kodit Civil, zyra e prokurorit mund t’ia besojë përkohësisht kujdestarinë e fëmijës ose të afërmve të Caroline në Alonissos ose familjes së 32-vjeçarit.

Duke arritur tek hetuesi, njerëzit e mbledhur në gjykatë i bërtitën “vriteni, të kalbet në burg “.

Sipas informacionit, i  akuzuari  do të përpiqet t’ia atribuojë krimin e tij intensitetit, akuzës dhe hakmarrjes verbale që ai tha se kishte natën fatale me Caroline, si rezultat i së cilës ai  “mjegullohej”  dhe humbi kontrollin.

Në fakt, sipas mbrojtjes së tij, ai do të japë detaje shtesë dhe informacione që nuk i ka paraqitur deri më tani në polici.  “Ky informacion do të hedhë dritë mbi rrethanat e krimit dhe do të pasurojë dëshminë e tij paragjyqësore,” thonë avokatët e tij.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit