Njihuni me djalin e vogël që sfidon mundësitë për medaljen e radhës

Njihuni me djalin e vogël që sfidon…

Askush nuk e ka penguar Ismail Zulfiç të bëhet kampion noti. Ai edhe pse ka lindur pa krahë dhe me një deformim në këmbë, garë pas garë, kampionat pas kampionati u tregon të gjithëve se me guxim dhe vendosmëri bëhet i mundur suksesi. Ai mori pjesë në Kampionatin Evropian të Seniorëve në Portugali ku fitoi vendin e katërt. Ai e përfundoi garën finale në 50 metra me rezultat 40:46 duke vendosur një rekord të ri për Bosnje-Hercekovinën.

Medaljen e artë e fitoi përfaqësuesja e Ukrainës (36:14), të argjendin e fitoi përfaqësuesja e Spanjës (37:49).

Trembëdhjetë vjeçari bëri gjithashtu një rezultat historik në Kampionatin Evropian në Madeira, i cili fitoi medaljen e artë në garën 50 metra në gji të dielën, ditën e parë të garës.

Barlov dje performoi edhe në 150 metra të përzier dhe fitoi vendin e gjashtë, ndërsa deri në fund të garës së paranotarëve më të mirë të kontinentit të vjetër do të performojë edhe në 50 metra shpinë.

Kampionati Evropian në Madeira të Portugalisë zhvillohet nga 21 deri më 27 prill.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit