Njihuni me koleksionin e çmendur të makinave të Kim Kardashian

Njihuni me koleksionin e çmendur të makinave…

Nuk është më sekret që Kim Kardashian ka një koleksion të çmendur dhe të shtrenjtë makinash, duke pasur parasysh që çmimet e tyre që arrijnë në disa milionë dollarë.

Kim e ka rrugën e saj në Hidden Hills të veshur me 8 makina të bukura, duke përfshirë 2 versione të Autobiografisë Range Rover dhe një Rolls-Royce Ghost 2022.

Ajo ka gjithashtu një Cadillac Escalade të vitit 2023, një Maybach të vitit 2022 dhe një Lamborghini Urus Mansory të vitit 2022. Në total, udhëtimet e saj vlejnë të paktën 2.1 milion dollarë. Grija është ngjyra e zgjedhur e Kim Kardashian për makinat dhe rezidencën njëkohësisht. 

Natyrisht, 4 fëmijët e Kim nuk janë ende në moshën e vozitjes, por ajo tashmë ka mjaftueshëm për t’i pajisur çdo fëmijë me një automjet.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit