Nokia 3210 nga vitet 1990 gjendet në një plazh

Nokia 3210 nga vitet 1990 gjendet në…

Një telefon i vjetër Nokia është gjetur në brigjet e plazhit të Gold Coast këtë javë, i mbuluar me rërë, por disi ende i paprekur.

Një grua e gjeti telefonin 3210 të mbuluar në rërë. Vajza e gruas vendosi ta çonte në shkollë për shfaqje dhe ta tregonte. Sigurisht, duke e respektuar reputacionin e tij të të qenit i pathyeshëm, telefoni celular ka arritur të qëndrojë i vetëm gjatë viteve.

Nokia 3210 u lëshua për herë të parë në vitin 1999 dhe ishte një nga telefonat më të njohur të kohës së tij, duke shitur mbi 160 milionë njësi. Ishte telefoni i parë që u lëshua me një antenë të brendshme dhe kishte memorie të mjaftueshme për të ruajtur 250 emra në librin e tij të telefonave.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit