Nostalgjikët e komunizmit 'zgjojnë' Enverin, përkujtojnë çlirimin e Tiranës

Nostalgjikët e komunizmit ‘zgjojnë’ Enverin, përkujtojnë çlirimin…

Gjatë ditës së sotme, nostalgjikët e Enver Hoxhëskanë shfrytëzuar përkujtimin e 17 Nëntorin 1944, Ditën e fitores së brigadave partizane dhe popullit të Tiranës për Çlirimin e kryeqytetit nga pushtuesit nazifashistë, teksa kanë dalë në rrugë me foto e pankarta pro tij. Kujtojmë se 77 vite më parë, në 17 Nëntor të 1944, Tirana u çlirua nga ushtria gjermane në Luftën e Dytë Botërore. Trupat e brigadës së parë sulmuese të udhëhequra nga Mehmet Shehu, çliruan kryeqytetin nga pushtuesit nazistë, pas 19 ditë luftime të ashpra./

“Lavdi Enver Hoxhës, themeluesit dhe udhëheqësit të PSSH dhe arkitektit të socializmit”, shkruhet në parrullën kryesore të tyre.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit