“Nuk kam biseduar me "vllaun" tim Vuçiç”, Rama: Jam në krah të Kosovës

“Nuk kam biseduar me “vllaun” tim Vuçiç”,…

Gjatë ditës së sotme është zhvilluar takimi midis ramës dhe Kurtit në Prishtinë. Bëhet me dije se në qendër të diskutimeve midis dy kryeministrave, ka qenë marrëveshja e përbashkëta Kosovë-Shqipëri. Gjatë takimit, Rama është pyetur nëse ka bashkëbiseduar me Vucic, por ai është përgjigjur me ‘jo’, teksa shprehet se është në krah të Kosovës.

Gazetarja: A keni pasur një bisedë me Vuçiç?

Rama : Nuk kam, biseduar me “vllaun” tim, siç më quajnë miqtë e mi nga Kosova, e drejta është me Kosovën dhe kaq. Kjo është shumë e qartë, kështu që ne jemi në krah të Kosovës sic është i gjithë komuniteti ndërkombëtar. Leximi i çuarjes së bërjes teatër me helikpter në Serbi është leximi më i gabuar. Ta përfytyrojë dhe vllau jem atje, sikur të kishte dicka, sikur po sprovohej qëndrueshmëri e shtetit. I takon kryeministrit të marrë vendimet e duhura. Këtu nuk ka cfarë ndërmjetësohet. Djegiet i provokojnë dhe marrja peng e qytetarëve serb të Kosovës, në kushtet e një dialogu që nuk ecën ashtu sic duhet.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit