Numërimi i pasagjerëve në autobusët e Tiranës, Erion Veliaj hap tenderin prej 41 Milion Lekësh

Numërimi i pasagjerëve në autobusët e Tiranës,…

Bashkia e Tiranës gjatë një tenderi me vlerë 41 miliomë lekë nga taksat e qytetarëve do të zgjedhë kompaninë që do të numërojë pasagjerët në linjat urbane.

Tenderi me objekt: “Matjet perjodike të pasagjerëve në shërbimin e transportit publik qytetës” do të zgjesë 1-vit dhe do t’i kushtojë popullit 41 milonë lekë.

Matjet që synohen në tender janë shpeshtësia e mbërritjes së autobusëve në stacion dhe numërimi i pasagjerëve me sy të lirë.

Mësohet se këto të dhëna do të mblidhen 2 herë në ditë dhe kompania fituese do të realizojë 4 sondazhe të plota dy javore çdo 3 muaj.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit