Numri i popullatës botërore shkon në 8 MILIARD

Numri i popullatës botërore shkon në 8…

Sipas vlerësimeve të OKB-së, popullsia e botës ka arritur shifrën 8 miliardë. Kjo shifër veçse figuron në matësin botëror të popullsisë ‘Worldomet

Rritja e popullsisë është ngadalësuar në shkallën më të ngadaltë që nga viti 1950.

Botës iu shtuan një miliard banorë të rinj që nga viti 2011. Shtetet me më së shumti popullsi vazhdojnë të jenë Kina, India dhe SHBA-ja

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit