“Nusreti detyroi stafin të rrinte në radhë jashtë restorantit të boshatisur nga klientët”

“Nusreti detyroi stafin të rrinte në radhë…

Ish-punonjësit e Nusret Gökçe, i njohur ndryshe si Salt Bae, kanë bërë një sërë padish kundër shefit të kuzhinës për incidente të dyshuara në restorantet e tij.

Ndër pretendimet është ai se gjatë një ndërrimi veçanërisht të qetë të drekës në restorantin e tij në Londër, anëtarët e stafit u urdhëruan të qëndronin në radhë jashtë për t’u dukur sikur vendi ishte i mbushur me klientë. 

Salt Bae po përballet me shtatë padi në dy qytete. Të gjithë ish-punonjësit donin të mbeteshin anonimë, pasi pretendonin se mund  të përballeshin me vjedhjen e pagave, diskriminimin dhe shkeljet në vendin e punës.

Një ish-banakier në restorantin e tij në Londër tha se vendi mund të dukej perfekt nga jashtë, por ata ishin vërtet keq nga brenda. Një tjetër punonjës që punonte në restorantin e tij në Mykonos e krahasoi Salt Bae me një diktator. /Ladbible

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit