Olaplex-it i largohen punonjësit, pasi shitjet ranë dhe u ngrit një padi për rënien e flokëve

Olaplex-it i largohen punonjësit, pasi shitjet ranë…

Punonjësit kryesorë të Olaplex janë larguar nga kompania muajt e fundit, pasi ajo po përballet me rënie të shitjeve dhe një padi që pretendon se produktet e saj kanë shkaktuar rënie të flokëve.

Tetë punonjës kryesorë, përfshirë dy drejtues të C-suite dhe tre nënkryetarë, janë larguar nga kompania që nga tetori.  

Olaplex i tha Insajderit në një deklaratë se kompania “po punëson në mënyrë aktive dhe mbetet e përkushtuar për të ndërtuar më tej lidershipin tonë dhe rolet kryesore të biznesit”.

Ne jemi rritur jashtëzakonisht shumë në vetëm pak vite dhe këtë vit jemi fokusuar në vazhdimin e investimit strategjik në talentin tonë për të pozicionuar kompaninë tonë për rritje afatgjatë”, tha kompania, ndërsa shtoi: “Ndryshimet e punonjësve janë një pjesë standarde e çdo biznesi dhe ne jemi krenarë për ekipin e fortë që kemi ndërtuar me individë tepër të talentuar.”

Juliane Park, shefi i transformimit të Olaplex, dha dorëheqjen nga kompania në mars. Në tetor, Tiffany Walden, shefi operativ i kompanisë, e la atë rol dhe liroi një vend në bordin e Olaplex.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit