Ornella Muti dhe e bija i futen biznesit të drogës, shfrytëzojnë kanabisin për foto

Ornella Muti dhe e bija i futen…

rnella Muti dhe e bija i futen biznesit të kanabisit, teksa shfaqen mes bimëve narkotike. Ata  ditën e sotme prezantuan linjën e produkteve të realizuara me kanabis e quajtur “Hemp Club”.Nënë e bijë gjithashtu promovojnë dhe mbledhjen e firmave për referendumin mbi legalizimin e kanabisit dhe sigurojnë se shoqata “Ornella Muti Hemp Club” ka si qëllim të mbështesë inciativat e “ekonomisë së gjelbër”.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit