OSHEE: Ndërpritet energjia në Tiranë, ja zonat që do mbesin pa energji elektrike

OSHEE: Ndërpritet energjia në Tiranë, ja zonat…

OSHEE, me anë të një lajmërimi, shprehet se nesër do të ndërpriten dritat në disa zona të Tiranës.

Sipas OSHEE-së, në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 24 qershor gjatë intervalit kohor 09:00- 16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane: Pjesërisht: rruga “Siri Kodra”, rruga “Niko Avrami”, rruga “Halil Bega” dhe rruga “Sulë Gjashta”.

Njoftimi:

Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 24 qershor

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 24 qershor gjatë intervalit kohor  09:00- 16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht: rruga “Siri Kodra”, rruga “Niko Avrami”, rruga “Halil Bega” dhe rruga “Sulë Gjashta”.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit