Panairi i punës në Tiranë, të riut i thonë "Do të të bëjmë ushtar"

Panairi i punës në Tiranë, të riut…

Këtë janë u mbajt panairi Work and Study në tiranë, ku mbi 50 kompani ofruan pozicionet e tyre të lira për punësim.

Por jo te gjithë të personat që shkojnë dhe kërkojnë punë mbeten të kënaqur nga ajo që i ofrohet, kjo për shkak të pritshmërive që kanë për kushtet dhe kryesisht për pagën.

I tillë është rasti i një djali të ri i cili foli për TVA NEWS, ai tha se i ofruan të bëhej ushtar.

Pjesë nga biseda me të riun:

Gazetari: Çfarë pune gjete?

I riu: Ushtar! I thash që kam mesatare të lartë, ok , më thanë bëhu gjeneral!

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit