Papa Francesku drejtuar prindërve: Mos i dënoni fëmijët homoseksualë

Papa Francesku drejtuar prindërve: Mos i dënoni…

Ati i shenjtë, Papa Francesku u ka bërë thirrje prindërve që të mos i dënojnë fëmijët homoseksualë.

Papa në të kaluarën u drejtuar duke folur hapur sindikatave civile dhe të drejtave të homoseksualëve.

Ai tha:

“Mos e dëno kurrë një fëmijë homoseksual, por mendo se si t’a ndihmosh atë”.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit