Pas daljes së audiopërgjimeve, dhe fyerjeve ndaj konviktorëve| Erion Veliajn e ndjekin vetëm 65 persona në LIVE

Pas daljes së audiopërgjimeve, dhe fyerjeve ndaj…

Erion Veliaj është kthyer në një nga personazhet më të urryer në Shqipëri, për shkak të autopërgjimit që doli, ku fliste me fjalor banal dhe shantazhonte anëtarët e klubit Tirana, si dhe për deklaratat që ka lëshuar për konviktorët, të cilët sipas tij janë në Tiranë për të ngrënë dhe për të kryer nevoja personale.

Ditën e sotme, Erion Veliaj ka qenë në një takim me rektorë dhe dekanë të universiteteve, ku prej aty nuk e ka lënë mangët propagandën dhe dëshirën e madhe për të ndërhyrë në zgjedhjet e kreut të federatës së futbollit. Mirëpo, ajo që u vu re nga të gjithë, ishte numri i ulët që e ndiqnin Erion Veliajn teksa ai fliste. Vetëm 65 persona (online) e kanë ndjekur Erion Veliajn për më shumë se 25 minuta që ai ka folur me pedagogët, rektorët dhe dekanët.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit