Pas një karriere të gjatë, ndahet nga jeta gazetari dhe veterani Milto Baka

Pas një karriere të gjatë, ndahet nga…

Gazetari i njohur Milto Baka është ndarë nga jeta këtë të premte në moshën 77 vjeçare.

Baka ka qenë ndër gazetarët e parë që themeluan gazetarinë televizive shqiptare dhe ka pasur një karriere të konsoliduar në median e shkruar e atë radiotelevizive.

Për shumë vite Baka punoi si redaktor dhe drejtor Informacioni në TVSH dhe më pas, për shumë kohë në kompani të ndryshme  mediatike.

Një përvojë të gjatë e ndau në sektore të promocionit dhe marketingut mediatik në Tiranë .

Ne karrieren e gazetarit Baka perfshihen reportazhe, artikuj, telereportazhe dhe dokumentare si dhe bashkepunime të ndryshme me shtypin e shkruar dhe atë periodik kombëtar shqiptar.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit