“Për fushatë erdhën morën votat dhe ikën”, banorët në fshatin Panaja të Vlorës në protestë: Kemi dy javë pa pikë uji në çezma

“Për fushatë erdhën morën votat dhe ikën”,…

“Nëna ime 80 vjeçe këtu rri pa ujë. Ujin e pijshëm e blejmë. Këta banorët këtu kanë ndërmend të përshkallëzojnë protestën sepse ka vite ky lloj problemi. Ka zëra tani se ne jemi komunitet musliman ngaqë kemi xhaminë aty.

Sidomos muajt e verës është problem i madh. Jemi 180 familje në fshatin tonë. Cdo verë deri në shtator nuk ka ujë. Për fushatë elektorale na thanë se do gjenin zgjidhje. Erdhën morën votat dhe ikën.”

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit