Përkthyes për shqiptarët që janë në burgje, qeveria britanke ka paguar 1.4 mln paund

Përkthyes për shqiptarët që janë në burgje,…

Qeveri britanike ka paguar 1.4 mln paund për përkthues për shqiptarët që jan në burgje.

Media britanike The Sun e cila ndër të tjera deklaron se numri i shqiptarëve që janë në burg aktualisht në Angli dhe Uells është 1500, nga 727 që ishte në vitin 2017.

Shqiptarët drejtojnë tregëtinë e drogës në Mbretërinë e Bashkuar dhe janë shumë të përfshirë në trafikimin e njerëzve.

Numri i emigrantëve në gusht përbënte gjashtë nga dhjetë emigrantë të paligjshëm. Britania i kërkoi qeverisë shqiptare që të ndalojë emigrantët e paligjshëm të udhëtojnë drejt territorëve të saj.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit