Përmbytje dhe rrëshqitje dheu, moti i keq godet Italinë

Përmbytje dhe rrëshqitje dheu, moti i keq…

Shirat e dendur në veri të Italisë shkaktuan përmbytje dhe rrëshqitje dheu. Ndërsa shtëpitë janë dëmtuar si pasojë e rrëshqitjes së dheut, shumë të tjera janë përmbytur.

Shirat e dendur shkaktuan përmbytje dhe rrëshqitje dheu në qytetin Edolo në rajonin Val Camonica në Italinë veriore.

Në deklaratën e bërë nga zjarrfikësit italianë, thuhet se janë evakuuar të paktën 15 persona që banonin në zonën e rrezikshme.

Shërbimet e trenave në rajon u pezulluan dhe disa autostrada u mbyllën për trafikun për shkak të përmbytjeve. Është raportuar se 40 zjarrfikës janë caktuar për përpjekjet e kërkim-shpëtimit

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit