Përplaset motori me mjetin vinç të bashkisë, drejtuesi niset në spital

Përplaset motori me mjetin vinç të bashkisë,…

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Pogradec. Një motor është përplasur me mjetin vinç të bashkisë i cili ishte duke punuar për heqjen e dekorit të festave të fundvitit. Si pasojë e përplasjes, drejtuesi i motorit është dërguar me urgjencë në spital. Bëhet e ditur se drejtuesi i motorit nuk ka parë shenjat dalluese se në zonë ka mjet që punon dhe gjithashtu i ka penguar shikim dielli teksa ka kaluar pranë mjetit duke u përplasur në pjesë ne pasme të tij dhe duke marrë plagë në këmbë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit