Përplasja me armë në Lezhë, gjykata liron nga burgu Besnik Simonin

Përplasja me armë në Lezhë, gjykata liron…

Besnik Simoni Ish-kreu i Njësisë Administrative të Kallmetit në Lezhë u arrestua me datë 2 prill.

Shakak për arrestimi e tij është bërë një konflikt me armë me një bashkëfshatar.

Gjykata Lezhës ka vendosur lirim e tij nga burgu duke lënë në fuqi masën e sigurisë “Arrest në shtëpi”.

Kërkesa për zëvendesimin e masës ishte bërë nga avokati i 41-vjeçarit dhe u shqyrtua nga gjyqtari Artan Hajredinaj.

Prokurori Françesk Ganaj ka bërë ankimimin e vendimit në Gjykatën e Apelit në Shkodër.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit