Peshon 300 kg dhe është 3 metra i gjatë| Peshkatarët e Durrësit kapin peshkaqenin dem!

Peshon 300 kg dhe është 3 metra…

Në gjirin e Durrësit, në rrjetën e anijes së peshkimit “Delsi” ka rënë një specie e rrallë ujore, e njohur si peshkaqeni dem. Kjo specie është kapur nga peshkatarët të cilët kishin dalë për gjueti në det. Peshkaqeni që njihet si një gjallesë e rrallë për ujërat tona, ishte rreth 3 metra i gjatë dhe peshonte afro 300 kg.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit