Pësoi aksident, prej katër vitesh jeta e Martinit është lidhur pas karriges me rrota

Pësoi aksident, prej katër vitesh jeta e…

Martin Fejzullau pësoi një aksident me motor para katër vitesh. Ai ndodhej për pak kohë në Shqipëri pasi jetonte në Itali ku bëri edhe një shkollë për mekanik. Ëndrrat e Martinit mbetën pezull, që prej natës së tmerrshme kur ndodhi aksidenti.

Martini tregoi për ne të gjithë historinë e tij. Prej katër vitesh për Maritnin jeta ka qenë në karrigen më rrota. Vetëm 26 vjeç, dëshira e vetme e Martinit është të EC!

Ai para pak kohësh ka kryer një operacion në shtyllën kurrizore, paratë i siguroi me ndihma nga të afërmit dhe një kredi. Mjekët në Turqi i kanë dhënë shpresa se mund të ecë, por atij i duhet të kryej fizioterapi e cila kushton shumë për të paktën dy vite. Ndaj ai kërkon ndihmë me aq sa të mundeni- sado pak nga ju, për mua është shumë- i drejtohet Martini shqiptarëve.

Kontakt: +355 69 691 8471

GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/martin-fej…

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit