Policja shqiptare i lë të gjithë pa frymë, hap uniformën dhe fillon të zhvishet

Policja shqiptare i lë të gjithë pa…

Një video mjaft e pazakontë qarkullon në rrjet. Aty shikohet një vajze e veshur me uniformë policie, e cila fillon të zhvishet nën ritmet e muzikës. Nuk dihet se si video përfundon dhe se sa rroba ka hequr vajza, por video ndërpritet pikërisht në momentin kur ajo fillon të heqë xhaketën. Ky është një tjetër rast se si uniforma e Policisë së Shtetit përdhoset në një mënyrë aspak serioze.

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”am__1609192298349″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen src=”https://vidnews.net/embed/1609192298349″></iframe><script src=”https://vidnews.net/assets/js/vid.js”>{“videoid”:”1609192298349″,”type”:1,”ratio”:0.75}</script>

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit