Prej tre ditësh e larguar nga shtëpia, gruaja gjendet e pajetë

Prej tre ditësh e larguar nga shtëpia,…

Farida, nëna e katër fëmijëve ishte zhdukur që të enjten në mbrëmje, dhe bashkëshorti i shqetësuar lajmëroi policinë për gjetjen e saj.

Ajo nuk ishte larguar kurrë nga familja për një kohë kaq të gjatë dhe të linte vetëm fëmijët.

Bashkëshorti, policia dhe banorët e zonës nisën kërkimet në fshatin Kalebeng dhe zbuluan trupin e saj brenda një pitoni të gjatë rreth pesë metra.

Fshatarët “krehën” zonën dhe së shpejti vunë re “një piton me stomak të madh”, tha Rossi, kryeplaku i fshatit.

 “Ata vendosën të hapnin stomakun dhe më pas u shfaq koka e gruas”.

Incidente të tilla janë jashtëzakonisht të rralla, por njerëzit kanë vdekur në Indonezi vitet e fundit pasi janë ngrënë nga pitonët.

Vitin e kaluar, banorët e rrethit Tinangea në Sulawesi juglindore vranë një piton tetë metrash që kishte mbytur dhe ngrënë një fermer. Në vitin 2018, një grua 54-vjeçare u gjet e vdekur brenda një pitoni shtatë metra të gjatë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit