"Prifti" homoseksual erdhi të na hidhte "hi syve"

“Prifti” homoseksual erdhi të na hidhte “hi…

Një homoseksual erdhi të na hidhte hi syve duke u shtirur si prifti që bekon “martesat”.

Andrew Fitcher është pseudoprifti që “bekoi” martesën mes dy grave ditën e djeshme.
Dailyrecord.ci.uk shkruan se ai ishte një shërbëtor i pëlqyer në kishën e tij, punonte si këshilltar duke i shërbyer komunitetit të tij lokal dhe zotëronte një shtëpi që ndante me gruan e tij, djalin e vogël dhe Labradorin e tyre.

Por ai gjithmonë ndjente se diçka i mungonte në jetën e tij – përpara se të kuptonte se identifikohej si homoseksual.

Kur ai e kuptoi se ishte homoseksual pas disa vitesh të martuar me gruan e tij humbi punën

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit