"Prindërit e mi janë keq sepse nuk vaksinohen", pas deklaratës së Bregut reagon Osmani: Maja e poshtërsisë dhe e ligësisë!

“Prindërit e mi janë keq sepse nuk…

Pas deklaratës së Majlinda Bregut, ku shprehej se prinderit janë në gjendje të rëndë pë4r shkak se nuk janë vaksinuar, ka ardhur reagimi i Kreshnik osmanit. në një postim në facebook, Osmani shprehet se të nxisesh dhe të ndikosh që të vdesin prinder të tjere neser që janë si kokrra e molles dhe që mund tu ndodhe hataja prej gjilperave të sektit, sepse ti i ke tuajt rende dhe se do të besh karriere, kjo eshtë maja e poshtersise dhe e ligësise

Kreshnik Osmani:

Njeriu mund të jetë proVax sepse ashtu beson.

Mund të jetë proVax sepse do të beje karrierë.

Mund të jetë proVax sepse e ka pistoletën në kokë.

Mund të jetë proVax sepse ne që kundershtojmë u dukemi idiotë.

Mund të jetë proVax sepse beson në Qeverinë e dashuaruar pas popullit.

Mund të jetë proVax për të mbrojtur vendin e punes dhe buken e kalamajve (sipas tyre).

Mund të jetë proVax sepse beson se për jeten tone vendosin lajmet dhe televizori.

Mund të jetë proVax sepse beson fuqimisht se bota eshtë e mbipopulluar nga idiotet dhe ata duhet të pakesohen sepse nuk janë një vlere e shtuar për botën.

Mund të jetë proVax sepse nuk eshtë gati te humbase asnje privilegj për të mbrojtur jetet e idioteve sepse as ata nuk ta dinë në fund fare.

Mund të jesh proVax sepse je vaksinuar dhe thua, Tani që u vaksinova une dhe familja ime ishalla vdekshin të gjithe nuk ka ndjen sepse askujt nuk ia ndjen për mua.

Por të perdorësh semundjen e prinderve të tu të moshuar për të bindur mijëra prindër të moshuar të tjerë apo të rinj e të reja që mund të rrojne edhe pa marre vak*inën, duke thene se prinderit e mi po vdesin se nuk janë vaksinuar, ne kushtet kur eshtë provuar tashme boterisht dhe Gezon konsensusin e të gjithe mjekesise se gjilpera nuk e ndalon infektimin, as transmetimin, as vdekjen, kjo eshtë maja e poshtersise.

Prinderve të tu të moshuar, e të bekuar, i lutem Zotit tu jape jete e shendet dhe ti frymezoje ata që të shfaqin Pendese tek Ai që i kanë dhënë botes një krijese kaq të ligë dhe të paturpshme sa ty, edhe pse ata mund të mos kene asnje faj për kete.

Prinderit e tu të moshuar mund ta humbasin jeten (larg qofte) si të gjithe prinderit kur u vjen koha për një mije arsye, por jo se nuk kanë marre gjilperën e jetes. Te nxisesh dhe të ndikosh që të vdesin prinder të tjere neser që janë si kokrra e molles dhe që mund tu ndodhe hataja prej gjilperave të sektit, sepse ti i ke tuajt rende dhe se do të besh karriere, kjo eshtë maja e poshtersise dhe e ligësise! Kaq!

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit