Pronarët e Interit do i ndryshojnë emrin skuadrës/ Ja 5 alternativat

Pronarët e Interit do i ndryshojnë emrin…

Në listë si alternativa të mundshme, siç ka raportuar ditën e djeshme portali “Titan Sports Plus”, janë emërtimet Jiangsu FC, Jiangsu Jinling (Jinling është emri antik i qytetit të Nankinit, ku ka selinë skuadra), Jiangsu Bravelions, Jiangsu Warriors dhe Inter Jiangsu.

Gjithmonë, bazuar tek i njëjti burim është shumë e mundur që të zgjidhet Jiangsu FC.

 

burimi: panorama sport

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit