Protestë sot në orën 19:00 para ministrisë së Shëndetësisë

Protestë sot në orën 19:00 para ministrisë…

Cila është masa që duhet marrë ndaj mjekëve?👇🏻

Ditën e sotme në orën 19:00 tek ministria e Shëndetësisë do të protestohet për kafshërinë e mjekëve shqiptarë.

Për ata të cilët u dolën përgjimet ku bënin pazar për Tajlandë e Maldive me jetën e qytetarëve në hall… Të pamëshirshmëve ndaj pacientëve që kishin nevojë për kimioterapi, këtyre johumanëve të cilëve paratë u kanë zënë sytë dhe dhembshuria në shpirt është zëvendësuar me simbolin e euros.

Mjekët të cilët ia hodhën nga drejtësia me një “detyrim paraqitje” pasi në duart e tyre janë marrë jetë vetëm nga babëzia ndër vite për t’u pasuruar.

SOT DO TË PROTESTOHET PËR DËNIMIN E MERITUAR LIGJOR TË TYRIN DHE NDALIMIN E TË BËRIT PAZAR ME VDEKJEN KUNDREJT PARAVE!

 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit