PS dërgon autobusë me njerëz për të mbushur dhe mbështetur Kuvendin e Bashës!

PS dërgon autobusë me njerëz për të…

Një rast skandaloz dhe që lë shumë për të dëshiruar është konstatuar në Kuvendin  e thirrur nga Lulzim Basha. Sipas Syri TV, për të mbushur dhe mbështetur Kuvendin e Bashës, PS, i ka ardhur në ndihmë Bashës. Burimet thonë se PS ka marrë urdhër që të dërgojë në mbështetje të Bashës dy autobusë nga qarqet pranë Tiranës. Ndërkohë në sallë kanë mbërritur një numër i madh i studentëve dhe stafit të Universitetit Europian.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit