Publikimi i pagave krijon armiq| Spikerja: Kur më doli paga s’më folën më shoqet

Publikimi i pagave krijon armiq| Spikerja: Kur…

Studimi më i fundit i INSTAT, doli në përfundimin se korçarët dhe gjirokastritët rezultonin më shumë punëtorë duke lënë kështu pas qyete “dembele” si Dibra, Tirana apo Lezha.

Të ftuarit e një emisioni, u përfshinë në një diskutim duke përkrahur kështu vendet e tyre të origjinës, teksa pyetjes se cilët prej qytetarëve kanë më tepër zili për pagën e kolegut iu përgjigj spikerja e lajmeve Eneida Ndoci.

“Gjithë shoqëria ime nga Korça dhe Gjirokastra, sapo doli lista e pagave, nuk ma kanë hapur më telefonin”, tha ajo me nota humor.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit