Puna në zyrë, shefi i teknologjisë: Punonjësit bëjnë video-telefonata gjatë orarit të punës

Puna në zyrë, shefi i teknologjisë: Punonjësit…

Koha e zyrës nuk është për video thirrje, thotë shefi i teknologjisë.

Bizneset duhet të rimendojnë mënyrën se si stafi e përdor kohën e tyre në zyra, thotë shefi i platformës së mesazheve Slack.

Me rritjen e punës hibride, shumë njerëz tani e ndajnë javën e tyre të punës midis shtëpisë dhe shkuarjes në vendin e tyre të punës.

Por të qenit në zyrë duhet të jetë një mundësi për të bërë gjëra që nuk mund të bëhen në shtëpi, argumenton Stewart Butterfield, shefi ekzekutiv i Slack.Të ulesh në një tavolinë me kufje nuk është një prej tyre, thotë ai.

Sigurisht, shefi i një platforme të mesazheve në internet nuk do të shkojë aq larg sa të thotë se stafi duhet t’i lërë laptopët në shtëpi, por ai thotë se kjo do të “vendoste një vijë të fortë në rërë për qëllimin e mbledhjes së bashku”.

Slack ka selinë në SHBA, Kanada, Japoni, Australi dhe Indi.Duke reflektuar për zyrat e tij para pandemisë, zoti Butterfield thotë: “80% e hapësirës së dyshemesë që ne i kushtuam një lloj fabrike-ferme, strehimi të pulave me bateri, për njerëzit që të përdorin tavolinat e tyre vetëm dhe të dëgjojnë kufjet e tyre, dhe të mos flasësh me askënd tjetër… ishte pak dëm.”

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit