Pushime në Shqipëri?/ The Sun paralajmëron turistët: Kujdes nga krimi!

Pushime në Shqipëri?/ The Sun paralajmëron turistët:…

Prestigjiozja “The Sun” i ka kushtuar një artikull Shqipërisë dhe sa i sigurtë është vendi ynë si destinacion pushimesh në vitin 2023.

Në shkrimin e saj “The Sun” e vë theksin se problematik në vendin tonë mbetet krimi, i cili edhe pse nuk synon turistët, sërish këta të fundit duhet të tregohen shumë të kujdesshëm. 

Një pjesë e artikullit: 

Shqipëria konsiderohet si një nga sekretet më të ruajtura të Evropës dhe po bëhet shpejt vendi më i nxehtë i pushimeve të vitit 2023.

Meqenëse destinacioni piktoresk ka fituar popullaritet me turistët vitet e fundit, është e rëndësishme të kuptoni udhëzimet për sigurinë në vend gjatë pushimeve. 

Sipas këshillave të udhëtimit të ofruara nga faqja e internetit Gov.uk , siguria publike në Shqipëri është përgjithësisht e mirë, veçanërisht në kryeqytet, Tiranë.

Ata që vizitojnë destinacionin mund të presin një përvojë shumë mikpritëse, por duhet të jenë të ndërgjegjshëm dhe të kenë kujdes kur bëhet fjalë për krimin. 

Faqja e internetit e Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar thotë: “Krimi dhe dhuna ndodhin në disa zona, por raportet për krime që synojnë veçanërisht të huajt janë të rralla.”

Nëse vendosni të vizitoni, është thelbësore të ndiqni çdo udhëzim në vend për t’u siguruar që të shijoni pushimet tuaja dhe të qëndroni të sigurt në çdo kohë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit