Qytetarët të pa sigurtë në rrugët e Tiranës, përplaset nga një automjet 17 vjeçarja

Qytetarët të pa sigurtë në rrugët e…

Ecja në rrugë për qytetarët ështe bërë e frikshme sidomos kohëve të fundit, qoftë edhe në vijat e bardha. 

Shoferët nuk rrespektojnë sinjalistikat dhe shpejtësinë në rrugët e qyetit. 

Kjo sjell edhe aksidente të shumta, ku disa prej tyre janë regjistruar edhe me humbje jete.

Këtë të mërkurë në kryeqytet është regjistruar në kryeqytet ku një makinë ka përplasur një 17-vjeçare.

Mësohet se i riu i cili e ka aksidentuar është arrestuar, por kjo nuk është një zgjidhje për qytetarët. 

Ata kërkojnë zbatimin e rregullave nga shoferët dhe masa të shtuara, kontrolle nga policia në mënyrë që të ndihen të sigurtë teksa ecin në rrugë. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit