Qytetari në protestë: Kë të thërrasim kur policia vret?

Qytetari në protestë: Kë të thërrasim kur…

Një qytetar ka akuzuar policinë se qëndron pas vdekjes së Lear Kurtit. Në një prononcim për mediat, qytetari tha se askush nuk ka më besim tek policia dhe se nuk dimë më kë të njoftojnë nga autoritetet kur i dhunojnë efektivët.

“Nëse policia të vret në rrugë, te kush duhet të kemi besim ne. kë duhet të thërrasim kur na vret policia? Besimi është zero,”- tha qytetari.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit